FSA Financial Systems Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

FSA Financial Systems Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I FSA Financial Systems Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kamien, Adam som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogel Kamien, Siv Monica som är född 1949 och har titeln Suppleant, Konar, Jan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FSA Financial Systems Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå FSA Financial Systems Aktiebolag på telefon 031-164290.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, driva import och försäljning i parti av kläder och accessoarer, väskor, klockor, utbildningsmaterial inom pedagogik, kroppsvård och hobby- verksamhet huvudsakligen i form av videoband, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är FSA Financial Systems Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FSA Financial Systems Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

FSA Financial Systems Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FSA Financial Systems Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FSA Financial Systems Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fogel Kamien, Siv Monica -Kamien, Adam

FSA Financial Systems Aktiebolag har 556416-8333 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.