Oldsbergs Corner Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Oldsbergs Corner Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Oldsbergs Corner Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oldsbergs Corner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Oldsbergs Corner Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-01-03. Men sedan 1993-01-01 så har Oldsbergs Corner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nordby Köpcentrum Västra, 452 92, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oldsbergs Corner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-130550.

Göteborg arbetar för att bolag som Oldsbergs Corner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oldsbergs Corner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med hushålls- inrednings- och fritidsprodukter,TV-produktion, PR-verksamhet, verksamhet som programledare och konferencier ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oldsbergs Corner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oldsbergs Corner Aktiebolag och det är följande personer, Oldsberg, Ingvar Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wood, Pauline Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oldsbergs Corner Aktiebolag är 556416-4886.