Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallén, Bo Gustav Algot som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Ulf Karl Johan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Christina Margareta som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag på telefon 070-2033718.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, service och reparation av entreprenad- och industrimaskiner, försäljning av reservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-03-16 och Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Munkedals Maskin & Försäljnings Aktiebolag har 556414-5570 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.