Green Air Miljöteknik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Green Air Miljöteknik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Green Air Miljöteknik AB är ett av dem. Statusen för Green Air Miljöteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Green Air Miljöteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Green Air Miljöteknik AB ska trivas.

Green Air Miljöteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom energispar-, VVS- och ventilationsområdet, idka fastighetsskötsel och handel med motorfordon, äga och förvalta aktier och andra värdepapper, ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Green Air Miljöteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Green Air Miljöteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Green Air Miljöteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-223384.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Green Air Miljöteknik AB är Norrby, Claes Fredrik Rudolf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arlemark, Jan Malkus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrby, Brita Susanne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Elmgren-Warberg, Stefan Olof C som är född 1972 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Green Air Miljöteknik AB har 556412-8709 som sitt organisationsnummer.