Göran Horneman AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Göran Horneman AB. Det finns flera företag som liknar Göran Horneman AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Göran Horneman AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-10-18 så har Göran Horneman AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Göran Horneman AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Göran Horneman AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skeppspromenaden 5, 417 63, Göteborg. Vi ni istället prata med Göran Horneman AB så kan ni göra det på 031-7792920.

Bolaget skall arrangera kurser, bedriva utbildningsverksamhet och psykologisk diagnostik, behandlingsarbete samt psykologisk konsultation och handledning. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper, svenska och utländska fonder, valutor samt köp, försäljning och förvaltning av fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Horneman, Göran Emil Alexander som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kadin, Karl Egon som är född 1942 och har titeln Suppleant, Dahl, Anneli Diana Charlotte som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Göran Horneman AB har 556407-7278 som sitt organisationsnummer.