Mr Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mr Bygg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Mr Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bramwall, Kjell Arvid som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bramwall, Agneta Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gellerstedt, Bengt-Åke Gustaf som är född 1948 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mr Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mr Bygg Aktiebolag på telefon 031-222360.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av byggmaskiner och hydrauliska arbetsplatsformar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mr Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mr Bygg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mr Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mr Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mr Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Bramwall, Agneta Kristina -Bramwall, Kjell Arvid

Mr Bygg Aktiebolag har 556403-1051 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.