Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L.

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-28. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. ska trivas.

Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utöva konsultverksamhet inom reklam och sponsring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-154100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. är Krefting, Carl Christian Fredrik som är född 1961 och har titeln VD, Krefting, Carl Christian Fredrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Angelin, Karin Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Liffner Åkerblom, Sylvia Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Ekberg, Bengt Ebbe Torvald som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Essbe Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget TV-Media konsult C.R.L. har 556402-3611 som sitt organisationsnummer.