Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Emdenborg, John Carl Michael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Emdenborg, Anna Helene Marita som är född 1964 och har titeln Suppleant, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, Bergman, Anders Olof Ansgarius som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag på telefon 070-5409029.

Bolaget skall bedriva uthyrning av parkeringplatser för försäljning av bilar och Mc mellan privatpersoner, fastighetsförvaltning, uthyrningsverksamhet av solarium, butik- och caférörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svensk Privatmotormarknad Aktiebolag har 556401-8322 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.