Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till FOTBOLLSVÄGEN 50, 424 33, Angered men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-466636.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag har idag 556390-5495 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Hasse Rodney Torfrid -Sällberg, Irene Mariette är den som för stunden ansvarar för Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag

Bolaget skall utföra gräv och schaktentreprenad. Utföra reparationer av maskinerteknisk och elektronisk karaktär innom hemelektronik och dataelektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bläsebo Maskin och Elektronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Hasse Rodney Torfrid som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sällberg, Irene Mariette som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hemmings, Christel Ann som är född 1954 och har titeln Revisor, Christel Hemmings Revision AB som är född och har titeln Revisor, .