Janar Hair Fashion Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med toupé- och perukverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Janar Hair Fashion Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Janar Hair Fashion Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1990-03-02 så skapades Janar Hair Fashion Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Janar Hair Fashion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Janar Hair Fashion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556389-1257 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Janar Hair Fashion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Janar Hair Fashion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-131020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Janar Hair Fashion Aktiebolag är Gröning, Jeanette Elisabet Maria som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gröning, Lars Fredrik Roger som är född 1973 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .