TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556386-5442.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-684742 alternativt besöka eller skicka post till TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag på följande adress Björnmossev. 7, 436 39, Askim.

TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TELEBRÖDERNA LARMTEKNIK Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Sandin, Birgitta Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva installation och service inom svagströmsteknik, såsom larminstallationer samt konsulverksamhet, produktion av musik samt inköp och försäljning av musikinstrument samt därmed förenlig verksamhet.