DCAC Enterprise AB

Västra Götalands län

Information

DCAC Enterprise AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som DCAC Enterprise AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DCAC Enterprise AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

DCAC Enterprise AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-01-03. Men sedan 1993-01-01 så har DCAC Enterprise AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vädursg. 6, 412 50, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DCAC Enterprise AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3353415.

Göteborg arbetar för att bolag som DCAC Enterprise AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DCAC Enterprise AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva internationell handel av tjänster, varor och konsultativ verksamhet inom fordonssektorn, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DCAC Enterprise AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DCAC Enterprise AB och det är följande personer, Holmberg, Måns Tuve Rudolf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Ulf Håkan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DCAC Enterprise AB är 556384-2466.