Dusty Records AB

Västra Götalands län

Information

556384-0353 är organisationsnummer för bolaget Dusty Records AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dusty Records AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Dusty Records AB finns i.

Dusty Records AB har varit registrerat sedan 1990-01-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dusty Records AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Dusty Records AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dusty Records AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Dusty Records AB så kan ni göra det på telefon genom 031-240331 eller genom brev på följande adress:
Styrmansg. 16 A, 414 58, Göteborg

Bolaget skall bedriva produktion, grossistverksamhet och direktförsäljning inklusive postorderförsäljning av grammofonskivor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dusty Records AB och det är Andersson, Jan Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bratthammar, Doris Ingbritt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Arne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,