Trubaduren i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av och handel med fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trubaduren i Göteborg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Trubaduren i Göteborg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1989-11-30 så skapades Trubaduren i Göteborg Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556379-2869 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Trubaduren i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Trubaduren i Göteborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-133120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Emanuelsson, Carl-Eric Robert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trubaduren i Göteborg Aktiebolag är Emanuelsson, Carl-Eric Robert som är född 1950 och har titeln VD, Emanuelsson, Carl-Eric Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Ulla Birgitta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnberg, Anneli Therese Margareta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln RevisorssuppleantFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .