Tertia Tryckeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556378-9287 är organisationsnummer för företaget Tertia Tryckeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tertia Tryckeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Tertia Tryckeri Aktiebolag finns i.

Tertia Tryckeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tertia Tryckeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Tertia Tryckeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tertia Tryckeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tertia Tryckeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-481448 eller genom brev på följande adress:
Marieholmsg. 128 B, 415 02, Göteborg

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tertia Tryckeri Aktiebolag och det är Olsson, Charles Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Carina Lilian Irene som är född 1961 och har titeln Suppleant, Danielson, Ingela Kristina som är född 1958 och har titeln Revisor, Danielson, Per Einar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, Danielson Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Revisor