Flowtech International Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Flowtech International Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Flowtech International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Abrahamsson, Susanne Maria Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Afzelius, Per Axel Lars som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Leif Holger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Torbjörn som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kim, Keun Jae som är född 1958 och har titeln SuppleantCarlsson, Petra Camilla som är född 1972 och har titeln Revisor, Källhed, Sven Olof Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Flowtech International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Flowtech International Aktiebolag på telefon 031-410506.

Bolaget skall bedriva utvecklingsarbete och försäljning av dataprogram för beräkning av strömmning kring kroppar, konsultverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Flowtech International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Flowtech International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Flowtech International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Flowtech International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flowtech International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Flowtech International Aktiebolag har 556377-5856 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.