Ergonomhuset i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Ergonomhuset i Göteborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Ergonomhuset i Göteborg AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ergonomhuset i Göteborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ergonomhuset i Göteborg AB har haft sedan 1994-01-01. Ergonomhuset i Göteborg AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ergonomhuset i Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Paulig. 7, 416 60, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-845020.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ergonomhuset i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Ergonomhuset i Göteborg AB har idag 556373-0349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hedin, Elsa Susanne är den som för stunden ansvarar för Ergonomhuset i Göteborg AB

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva konsultverksamhet och utbildning avseende hälso- och sjukvård samt behandling och vård av patienter jämte äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I Ergonomhuset i Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedin, Elsa Susanne som är född 1950 och har titeln VD, Hedin, Elsa Susanne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Joakim Thomas Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedin, Erik Niklas Wilhelm som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bryngelsson, Kjell Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.