Lissgården Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lissgården Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Lissgården Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lissgården Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lissgården Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-10-11. Men sedan 1990-01-01 så har Lissgården Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skillnadsg. 38, 412 73, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lissgården Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7730535.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Lissgården Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lissgården Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konferensverksamhet och managementkonsultation för företag och förvaltning samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lissgården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lissgården Aktiebolag och det är följande personer, Bremell, Lizzie Hilda som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernstsson, Herbert Nils-Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sandgren, Inga-Lisa Linnéa som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lissgården Aktiebolag är 556370-5630.