Ulinco Vulctech AB

Västra Götalands län

Information

Ulinco Vulctech AB är ett företag som finns i Göteborg. I Ulinco Vulctech AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulin, Lars Christer som är född 1969 och har titeln VD, Ulin, Lars Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulin, Eva Christina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindgren, Sibylla Susanne som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulinco Vulctech AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulinco Vulctech AB på telefon 031-7485510.

Bolaget skall utföra service och underhållsarbeten inom process- och tillverkande industri samt bedriva handel av förbrukningsvaror, material och verktyg för samma ändamål.

Idag är Ulinco Vulctech AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulinco Vulctech AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ulinco Vulctech AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ulinco Vulctech AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulinco Vulctech AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ulinco Vulctech AB har 556369-4040 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.