AJH Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva redovisningskonsultverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AJH Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är AJH Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1989-08-18 så skapades AJH Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel AJH Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AJH Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556366-8101 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är AJH Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med AJH Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-168400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AJH Konsult Aktiebolag är Hemsedal, Johan Lennart Ingvar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hemsedal, Ann Christina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Jan Olof som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Danielson, Per Einar som är född 1957 och har titeln Revisor, Danielson, Ingela Kristina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Danielson Sverige Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .