Datatoppen AB

Västra Götalands län

Information

Datatoppen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Datatoppen AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Datatoppen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Datatoppen AB har haft sedan 1994-01-01. Datatoppen AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Datatoppen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedåsg. 13, 412 53, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-188507.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Datatoppen AB Privat, ej börsnoterat.

Datatoppen AB har idag 556364-1298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Datatoppen AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av persondatorer, samt därmed förenlig verksamhet. Trä och snickeriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Datatoppen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestad, Geir som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor, .