Ekebäck Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556361-1507 är organisationsnummer för företaget Ekebäck Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekebäck Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Ekebäck Konsult Aktiebolag finns i.

Ekebäck Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekebäck Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Ekebäck Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekebäck Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekebäck Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-297710 eller genom brev på följande adress:
Forellg. 60, 426 58, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva konsulttjänster och ekonomiska utredningar inom data- och telekommunikation ävensom inom byggbranchen, underhåll och renoveringar av fastigheter, äga och förvalta fast egendom, samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva underhåll och renoveringar av golvbrunnar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekebäck Konsult Aktiebolag och det är Olausson, Axel Gunnar Reinhold som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Britt-Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hemmings, Christel Ann som är född 1954 och har titeln Revisor, Christel Hemmings Revision AB som är född och har titeln Revisor,