SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556360-3835.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-7508700 alternativt besöka eller skicka post till SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB på följande adress Anders Personsg. 12, 416 64, Göteborg.

SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johannesson, Thomas Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknads och varumärkesundersökningar, annons och läsvärdesmätningar, callcenterverksamhet, annonsförsäljning, consulting inom varumärkessektorn, kuverteringsservice bestående av sortering, packetering, utskicksservice samt härmed förenlig verksamhet.