Depoci Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Depoci Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Depoci Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Depoci Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Depoci Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Depoci Aktiebolag ska trivas.

Depoci Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-12. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning och därtill hörande konsultverksamhet samt förvaltning av aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Depoci Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Depoci Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Depoci Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-481540.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Depoci Aktiebolag är Olsén, Bengt Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsén, Olof Niklas som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsén, Elvira som är född 1959 och har titeln Suppleant, Blomstervall, Dennis Per Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Depoci Aktiebolag har 556360-1631 som sitt organisationsnummer.