PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556359-6781 är organisationsnummer för verksamheten PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag finns i.

PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-559977 eller genom brev på följande adress:
Anders Carlssons g. 1, 417 55, Göteborg

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av hårdvara och mjukvara inom fastighets- och industriautomation samt konsultverksamhet inom detta område, samt att idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva finansiell verksamhet såsom förvaltning av värdepapper m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med PIIGAB, Processinformation i Göteborg Aktiebolag och det är Göransson, Sven Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Göransson, Sven Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Steiner, Bo Gösta Valdemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Alexandra Tanja Ramona som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Winroth, Gunnar Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln RevisorMölndals Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,