Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-05-10 så har Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag varit registrerat. Idag är Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till St. Nyg. 15, 411 08, Göteborg. Vi ni istället prata med Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag så kan ni göra det på 031-805805.

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatbyrå.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Påhlsson, Dan Axel Pontus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bring, Bo som är född 1931 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Advokat Pontus Påhlsson Aktiebolag har 556359-2160 som sitt organisationsnummer.