Processblästring i Västra Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva blästring, målning och annan rostskydds- behandling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Processblästring i Västra Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Processblästring i Västra Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1989-04-20 så skapades Processblästring i Västra Sverige AB och verksamheten är har F-skattsedel Processblästring i Västra Sverige AB har haft det sedan 1994-01-01.

Processblästring i Västra Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556358-6485 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Processblästring i Västra Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Processblästring i Västra Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 031-500190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Processblästring i Västra Sverige AB är Swedberg, Nils Jesper Emanuel som är född 1933 och har titeln Likvidator, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .