Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag ska trivas.

Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av fisk, grönsaker och delikatesser, äga och förvalta aktier och andelar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-925470.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag är Ackevall, Mats Olof Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackevall, Susanne Linnea som är född 1962 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Stefan Ackevall Fisk Aktiebolag har 556358-5370 som sitt organisationsnummer.