Ulf Hjelström Advokatbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Ulf Hjelström Advokatbyrå AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Ulf Hjelström Advokatbyrå AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ulf Hjelström Advokatbyrå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ulf Hjelström Advokatbyrå AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-04-06. Men sedan 1997-01-01 så har Ulf Hjelström Advokatbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulf Hjelström Advokatbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7740090.

Göteborg arbetar för att företag som Ulf Hjelström Advokatbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ulf Hjelström Advokatbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Ulf Hjelström Advokatbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulf Hjelström Advokatbyrå AB och det är följande personer, Hjelström, Ulf Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Jan Åke som är född 1952 och har titeln Suppleant, Edman, Johan Anders Frederik som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ulf Hjelström Advokatbyrå AB är 556356-0795.