LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-04-24. Men sedan 1989-01-01 så har LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Drakeg. 10, 412 50, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-837890.

Göteborg arbetar för att företag som LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning av datasystem och programapplikationer, bedriva konsultationsverksamhet samt utveckling av produktionssystem CAD CAM, och affärssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag och det är följande personer, Törnqvist, Hans Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Ingrid Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Rosenqvist, Ann-Lovise som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för LT Elektroniklaboratorium Aktiebolag är 556355-0879.