Contrasale Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning samt utföra reparationer av containers, trailers och lasthanterings- utrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Contrasale Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Contrasale Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1989-02-13 så skapades Contrasale Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Contrasale Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Contrasale Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556352-2928 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Contrasale Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Contrasale Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-983560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Contrasale Aktiebolag är Laakso, Tejo Sakari Valdemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelin, Hans Christer Percy som är född 1959 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor, .