Aspenäs Industriservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aspenäs Industriservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Aspenäs Industriservice Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aspenäs Industriservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aspenäs Industriservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Aspenäs Industriservice Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aspenäs Industriservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Våthultsv. 28, 443 96, Stenkullen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5648245.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aspenäs Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Aspenäs Industriservice Aktiebolag har idag 556350-6970 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aspenäs Industriservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva licenssvetsning, rör- och stålmontage för industrin, installationer, service och försäljning av VVS-tillbehör, maskinuthyrning, hästavel samt köp och försäljning av fast och lös egendom främst värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Aspenäs Industriservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Carl Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Tina Angela Cathrine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Hans Filip som är född 1952 och har titeln Revisor, Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .