Södahl & Partners Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Södahl & Partners Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Södahl & Partners Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Södahl & Partners Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Södahl & Partners Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-01-19. Men sedan 1991-01-01 så har Södahl & Partners Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Snäckskalsv. 2, 417 29, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Södahl & Partners Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-231149.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Södahl & Partners Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Södahl & Partners Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet, huvudsakligen avseende logistik, Bedriva handel med aktier och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Södahl & Partners Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Södahl & Partners Aktiebolag och det är följande personer, Södahl, Lars Olav som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Södahl, Inga Lisa som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Emanuel som är född 1940 och har titeln Revisor, M. Brodd Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Södahl & Partners Aktiebolag är 556348-8542.