Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag ska trivas.

Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av dentalmaterial, ordontologisk utbildning, tandvård, handel med värdepapper, patent och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7420819.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag är Parmlid, Åke Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Parmlid, Ingrid Gunilla som är född 1943 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Åke Parmlid Aktiebolag har 556348-5530 som sitt organisationsnummer.