Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-02-15 så har Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag varit registrerat. Idag är Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mölneby Sörgård 2086, 472 94, Svanesund. Vi ni istället prata med Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-45306.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet i medicinska och medicintekniska frågor, förmedla och avtala med bolag, landsting eller sjukvårdsinrättningar att bemanna läkarverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Molin, Sven Olov Urban som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Anna-Lisa som är född 1924 och har titeln Suppleant, Thore, Carl Kristian som är född 1968 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sven-Olov Molin Konsult Aktiebolag har 556347-7164 som sitt organisationsnummer.