O R L Tjellström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och O R L Tjellström Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och O R L Tjellström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för O R L Tjellström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

O R L Tjellström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som O R L Tjellström Aktiebolag ska trivas.

O R L Tjellström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att O R L Tjellström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är O R L Tjellström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med O R L Tjellström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-831163.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med O R L Tjellström Aktiebolag är Tjellström, Anders Martin Ragnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjellström, Ulla Elisabeth som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

O R L Tjellström Aktiebolag har 556344-5955 som sitt organisationsnummer.