Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag ska trivas.

Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva plåt- och anläggningsarbeten inom byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-521262.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag är Larsson, Håkan Geron som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Laanemets, Peter Michael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Innerstadens Plåttjänst Aktiebolag har 556340-8003 som sitt organisationsnummer.