Strömblom Media AB

Västra Götalands län

Information

556339-2546 är organisationsnummer för verksamheten Strömblom Media AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strömblom Media AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Strömblom Media AB finns i.

Strömblom Media AB har varit registrerat sedan 1988-11-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strömblom Media AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Strömblom Media AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strömblom Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Strömblom Media AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5280041 eller genom brev på följande adress:
Nilssonsberg 20, 411 43, Göteborg

Bolaget skall producera företagstidningar, foto, video samt PR-material och designarbeten samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Strömblom Media AB och det är Strömblom, Kjell Yngve som är född 1954 och har titeln VD, Strömblom, Björn Erik som är född 1985 och har titeln Vice VD, Strömblom, Kjell Yngve som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömblom, Björn Erik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor