A-Rör i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

A-Rör i Göteborg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där A-Rör i Göteborg Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-Rör i Göteborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A-Rör i Göteborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A-Rör i Göteborg Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A-Rör i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bronsurneg. 2, 421 63, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-456207.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är A-Rör i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A-Rör i Göteborg Aktiebolag har idag 556338-5656 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A-Rör i Göteborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom rörläggeribranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I A-Rör i Göteborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stig Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .