Crocotech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556328-2291 är organisationsnummer för företaget Crocotech Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crocotech Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Crocotech Aktiebolag finns i.

Crocotech Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crocotech Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Crocotech Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crocotech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Crocotech Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-659330 eller genom brev på följande adress:
Hildedalsg. 18, 417 05, Göteborg

Bolaget skall bedriva konstruktion, utveckling och tillverkning av elektronik och fordonskomponenter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Crocotech Aktiebolag och det är Ljungström, Kjell Johan Fredrik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolgast, Bo Peter som är född 1952 och har titeln Suppleant, Okdahl, Berne Gilbert som är född 1941 och har titeln Revisor, Okdahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,