Telemekano i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Telemekano i Göteborg Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Telemekano i Göteborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gillberg, Bo Morgan som är född 1960 och har titeln VD, Gillberg, Bo Morgan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kent Harry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Fredrik Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterling, Jim Filip som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln RevisorAdact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Telemekano i Göteborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Telemekano i Göteborg Aktiebolag på telefon 031-400850.

Bolaget skall bedriva försäljning av TV- och radio, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Telemekano i Göteborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Telemekano i Göteborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Telemekano i Göteborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Telemekano i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Telemekano i Göteborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Gillberg, Bo Morgan

Telemekano i Göteborg Aktiebolag har 556327-3340 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.