MIJI Fastighet & Redovisning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och MIJI Fastighet & Redovisning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MIJI Fastighet & Redovisning AB är ett av dem. Statusen för MIJI Fastighet & Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

MIJI Fastighet & Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MIJI Fastighet & Redovisning AB ska trivas.

MIJI Fastighet & Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsförmedling, redovisning, värdepappershandel samt köp och försäljning av konkursbon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MIJI Fastighet & Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är MIJI Fastighet & Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med MIJI Fastighet & Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7764250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Jill May-Louise -Johansson, Per Michael.

De som är på något sätt har med MIJI Fastighet & Redovisning AB är Johansson, Per Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jill May-Louise som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Bengt Svante Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

MIJI Fastighet & Redovisning AB har 556323-7360 som sitt organisationsnummer.