Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556321-6679.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0301-40012 alternativt besöka eller skicka post till Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil) på följande adress Källarbacken, 430 64, Hällingsjö.

Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Danska Vägens Video Aktiebolag (Statoil) så sitter följande personer i styrelsen: , Hjortsberg, Susanne Brigita som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av video, handel med skivor och konfektyr, äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.