Stall Hickey Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Stall Hickey Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Stall Hickey Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hickey, Eamonn Joseph som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ingrid Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Hickey Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Hickey Aktiebolag på telefon 070-3443021.

Bolaget skall handla med värdepapper och hästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stall Hickey Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stall Hickey Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stall Hickey Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-08 och Stall Hickey Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Hickey Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stall Hickey Aktiebolag har 556320-7231 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.