Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556319-5667 är organisationsnummer för verksamheten Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag finns i.

Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5269347 eller genom brev på följande adress:
Särö Ö. Strandv. 14, 429 43, Särö

Bolaget skall köpa, sälja och äga fast egendom samt bedriva entreprenader inom byggnad, anläggning och tillverkningsindustri, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pettersson & Berggren Byggnads Aktiebolag och det är Berggren, Hans Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Robert Soda Erik Lars som är född 1974 och har titeln Suppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Rydberg, Karl Axel Ingemar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,