Instant mail Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Instant mail Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Instant mail Sweden AB är ett av dem. Statusen för Instant mail Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Instant mail Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Instant mail Sweden AB ska trivas.

Instant mail Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Förmålet för bolagets verksamhet är att effektivisera våra kunders utskick av e-post och brev. Därav kundanpassad data- programmering samt IT-underhåll.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Instant mail Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Instant mail Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Instant mail Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-80620.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Instant mail Sweden AB är Stridsberg, Hans Morgan Aron som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridsberg, Anna Karin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Instant mail Sweden AB har 556319-3399 som sitt organisationsnummer.