Aktiebolaget Marmona

Västra Götalands län

Information

556318-7789 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Marmona. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Marmona är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Aktiebolaget Marmona finns i.

Aktiebolaget Marmona har varit registrerat sedan 1988-02-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Marmona så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Aktiebolaget Marmona är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Marmona är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wästerstam Glatzl, Monica Christina

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Marmona så kan ni göra det på telefon genom 031-681279 eller genom brev på följande adress:
G. Säröv. 90, 436 40, Askim

Bolaget skall tillverka och producera konst och konstalster samt inköpa och försälja konst och konstalster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Marmona och det är Glatzl, Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Glatzl, Franz Joachim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästerstam Glatzl, Monica Christina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Glatzl, Franz Joachim som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor