Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalgångsg. 54, 431 39, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-899702.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag har idag 556315-9382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag

Bolaget skall bedriva revision- och redovisning i små och medelstora företag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Revisionsbyrån Reveda Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Hans Ivar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per-Olof Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .