Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556314-7973.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-7421030 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar på följande adress N. Långebergsg. 17, 421 32, Västra Frölunda.

Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Tingstad Snickeri- & Inredningar så sitter följande personer i styrelsen: , Selsvik, Anita Irene som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inredningsarbeten i offentliga miljöer. Uthyrning av maskiner och inventarier. Handel med trävaror och därmed förenlig verksamhet.