Carlship Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Carlship Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Carlship Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carlship Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Carlship Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-12-18. Men sedan 1998-01-01 så har Carlship Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brännåsv. 3, 436 45, Askim. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlship Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att bolag som Carlship Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlship Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva shipping- och rederiverksamhet, fastighets och värdepappersförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlship Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlship Aktiebolag och det är följande personer, Dahlberg, Carl Otto som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Anita Dagny Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carlship Aktiebolag är 556314-6843.